Blogg

Nyhetsbrev: Blippa, månadens medlem och tyngdlyftning

BLIPPA
Kära medlemmar. Vi vill ge den bästa och personligaste servicen och därför ber vi er bli ännu bättre på att boka klasser och blippa kort. För att vi ska kunna ha en möjlighet att utvärdera flödet på klasser och opengym-ytan och bemanna på bästa sätt. Från och med nu:
Blippa in dig vid kassan när du går på klass men också vid open gym.KLUBBMÄSTERSKAP!
Ingen har väll missat att vi håller på att starta upp tyngdlyftningsföreningen på Solid? Vi kör igång med ett vänligt KM på söndag den 1/10 för att alla ska ha chansen att testa på en tävling. Du behöver inte tänka att du lyfter för lite eller är för ovan, det här är ett sätt att utmana dig utifrån dina förutsättningar i en miljö där vi stöttar varandra att våga. Anmäl dig till mikaela@crossfitsolid.seDet blir kul!

SISTA CHANSEN FÖR BEFINTLIGA MEDLEMMAR!
PT kampanjen fortsätter ett tag till. Passa på att prova på vad våra fantastiska coacher kan göra för att öka din träningsglädje och dina resultat. Priset på 1299:- för 3 ggr är en superdeal!
Kontakta amanda.boden@crossfitsolid.se
Gäller fram till 15/10

MÅNADENS MEDLEM
Han har hängde med Kalle, Jocke och Rennie redan innan Solid hade egen lokal, när de hyrde in sig 3 dagar i veckan på en dans-skola. Sedan följde han med till Sveavägen 109 och nu tränar han regelbundet i Kolkällaren. Vi som jobbar blir alltid glada av att se Kim som ofta hänger kvar och äter lunch och småpratar- och som alltid gör sitt bästa på klass! 
KIM SULOCKI
Hur länge har du varit medlem på Solid?
Jag tror jag varit medlem sen 2011, kanske 2010…Vad är din favoritwod?
Pass som är varierande, korta intervaller under lång tid, t ex burpees, pull ups, nån skivstång, lite rodd och doubleunders. Double unders tog mig kanske 2-3 år att hitta.

Vad är det bästa med att träna på Solid?
Stämning, sköna tränare som motiverar och att allt är snyggt och städat men inte så jävla perfekt.

Har du något träningsmål.
Låter ju larvigt, men en välmående kropp där jag känner mig stark, och snygg.

Värsta Woden?
Wallballs. Varför finns dom. Det är så förnedrande när man som lagom lång lyckas få upp bolljäveln ovanför strecket och sen får den i huvet.

Något annat du vill tillägga?
Jag har börjat duscha kallt varje morron. Ca två min mellan 12-14 grader. Ska vara bra på många sätt. Googla!