Blogg

Nyhetsbrev December Nr 1

Året är i det närmaste slut och ett nytt år står för boxdörren. Vi på Solid vill hälsa alla våra medlemmar en god jul!

Tider i julhelgen: Vi kör på som vanligt ända fram till julafton och har sedan ett lite nerskalat schema fram till 7 jan. Det blir en morgonklass, en lunchklass och två kvällsklasser. På röda dagar är det endast open gym. Allt finns i systemet.

Ni missar väl inte JULWODEN den 24/12 med Felix klockan 9:30, eller den glittriga NYÅRSWODEN klockan 12 med Elin på nyårsafton? Glöm inte att boka. Förra nyår var vi drygt 60 pers som körde, fördelat på två starter.

Presenttips: Bästa julklappen är ett presentkort på Solid. Det går att använda i shoppen och för träning. Fram till jul har vi dessutom supererbjudandet: Köp 12 pt-timmar – betala för 10 + få en handduk på köpet.

Förändringar till våren: Det blir några mindre förändringar i vårens schema; bland annat kommer morgonklassen starta 6:30 och en lördagsklass kommer att komma in i schemat.
Håll också utkik efter small group-training  som börjar i februari och kommer vara tisdagar eller torsdagar kl 7.30. Några nya cocher kommer också att presenteras.

Seniorerna kör igång måndag v 2 och teensen startar på lördag v 2 på den nya vårterminen.

OBS! Uppdatera din e-postadress i bokningssytemet! I början på nästa år kommer vi att lösenordsskydda vår programmering exklusivt för våra medlemmar. Lösenordet skickas ut till dig per mail!

KM + BOXFEST

20:e januari är det ju dags för KM som du vet! I år blir det lag om två; dam+dam och herr+herr. Tävlingen är för medlemmar (alltså inga coacher eller tävlingsatleter) och är uppbyggd så att du kan välja att skala på plats. Går du på klass ca tre dagar i veckan kommer du klara de flesta tävlingsmomenten och ha kul! Man kan givetvis delta som domare om man vill förbereda sig till nästa år. Efter KM blir det en rejäl boxfest med DJ. Solid bjuder på mat från Nordic Health Kitchen och du tar med egen dricka. Fy fasen vad kul det ska bli! Alla medlemmar är välkomna, även om man inte tävlat!

Anmälan till KM (tävlande och funkis) sker till mikaela@crossfitsolid.se Skriv ”KM” i ämnesraden

OSA till festen (för att beräkna mat) till mikaela@crossfitsolid.se Skriv ”Partaj” i ämnesraden.

SOLID EXPANDERAR

Ni har väl inte missat att Solid håller på att expandera?  När vi blev kontaktade av en entreprenör och företagare i Nyköping för ett samarbete blev vi nyfikna. När det sedan visade sig att Håkan Fälting dessutom delade Solids grundvärderingar och har bred erfarenhet och kunskap kändes det helt rätt. Läs mer här,  Kanske är du, eller någon du känner Solids nästa boxmanager!

Kettlebellworkshop
3 feb

Känner du att kloten krånglar?  Fattar du att det går att göra så mycket mer än ”lagom swing” med dem men vet inte riktigt vad? Vill du ha ett roligt redskap för prehab och rehab och världens bästa hemmaträning? Du vet kanske att Elin älskar Kettlebells. Nu vill hon att du ska göra det också. Vi lämnar CF en eftermiddag och leker!

3 Feb 14:00-17:00
Pris: 650 SEK (Medlem: 450 SEK)

Bokas via hemsidan eller genom att maila
info@crossfitsolid.se

Månadens medlem, från Solid Seniorerna,
möt Anne-Maj!

Jag heter Anne-Maj Bond och har tränat på Solid ca 1/2 år. Jag tycker det är bra genomgång av stationerna och är anpassad efter min ålder. Det ger både styrka och pulsträning. Glädjen och gemenskapen i vår grupp är det roligaste. Jag fick tips från Ulrik Helms att ni hade en 60+grupp. Det roligaste övningarna är benböj och utfallssteg. Squats! Pull up en rysare. Jag var gymnast i ungdomen. Tränade Ju-jutsu (blått bälte),spinning och gymträning. Jag vill lära mig allt som är möjligt i min ålder. På Solid känner man sig alltid sedd och varmt välkommen. Vår grupp visar att man kan träna Crossfit oavsett ålder. Livet ut!!! Bond och har tränat på Solid ca 1/2 år. Jag tycker det är bra genomgång av stationerna och är anpassad efter min ålder. Det ger både styrka och pulsträning. Glädjen och gemenskapen i vår grupp är det roligaste. Jag fick tips från Ulrik Helms att ni hade en 60+grupp. Det roligaste övningarna är benböj och utfallssteg. Squats! Pull up en rysare. Jag var gymnast i ungdomen. Tränade Ju-jutsu (blått bälte),spinning och gymträning. Jag vill lära mig allt som är möjligt i min ålder. På Solid känner man sig alltid sedd och varmt välkommen. Vår grupp visar att man kan träna Crossfit oavsett ålder. Livet ut!!!