Blogg

Nyhetsbrev December Nr 2

Innan året tar slut vill vi bara informera om förändringarna i schemat en extra gång! Och berätta ett par roliga nyheter!

MORGONPIGGA MEDLEMMAR!
Solidare har blivit mer och mer morgonpigga under åren. När vi började med morgonklasser brukade det vara 4-5 en bra dag och vi hade morgonklasser två dagar i veckan! Nu är helt andra tider och vi är ofta fullbokade på flera av morgonklasserna som rullar alla vardagar i veckan! Vi flyttar starttiden till 6:30 för att kunna lägga till ytterligare morgonklasser vid behov.

Vi ber er verkligen att boka era klasser ordentligt i systemet. Det är vårt verktyg för att kunna beräkna behovet av extraklasser och säkerställa kvalité och säkerhet. Glöm inte att även Team behöver bokas- våra snälla coacher har ibland svårt att säga nej, och då har säkerheten påverkats negativt. Bättre då att vi ser att det är fullbokat och har möjlighet att schemalägga för extraklasser.
TVÅ KOMPLETTA LUNCHKLASSER VARJE VARDAG OCH EXTRA TEAM KLASS PÅ LÖRDAGAR
Vi har även beslutat att öka antalet klasser så att vi nu erbjuder ännu större träningsmöjligheter. Vi lägger till en extra lunchklass på torsdagar och återgår även till att ha två hela klasser på luncherna. 45 minuters-klassen blir till 60 minuter den också. Vi kommer även lägga till en extra Team klass på lördagar för att möta upp populariteten på den klassen.

ÖKAD KVALITÉ
Vår ambition på Solid är att alltid förbättra kvalitén på vår verksamhet. Med den inställningen i åtanke har vi sett att kvalitén på våra klasser går att förbättra genom att minska antalet platser från 16 till 14 platser på dagens WOD. Detta kommer öka coachens möjlighet att leda gruppen säkert och även ge större möjligheter till att ge individuell feedback. Vi vill inte kompromissa med varken säkerhet eller kvalité och vill att er träningsupplevelse på Solid ska vara optimal.

SMALL GROUP TRAINING 
Håll utkik efter Small group training i vår. Tanken med SGT är att ge er medlemmar chansen att i en grupp om 4 personer gå en 6 veckorskurs med nära handledning av en egen Coach. Vi har sett behovet av att bara fokusera och koncentrera träningen på några relativt svåra övningar som kan vara svåra att utveckla i större grupp. Vi återkommer om upplägg och tidpunkt.

NY COACH
Ni känner säkert till Madelinn Fernandez som vickat lite hos oss under hösten, nu äntligen har vi fått in henne på ordinarie schema! Madelinn har jobbat som tränare i många år och tidigare instruerat mycket CrossFit, hon är personlig tränare och har en bakgrund i kampsport och jobbar med gruppträningskonceptet Tauff. En mångfacetterad och duktig tränare som till våren tar över Elins måndagar. Vi tror att Madelinn kommer tillföra energi och träningsglädje! Varmt välkommen Madelinn.


PS. Solid har ovanligt många kvinnliga coacher och kanske därför även en stor andel kvinnliga medlemmar! Det är vi stolta över.

GODASTE JULEN!
/Solid Crew