Blogg

Nyhetsbrev September!

Hösten är här och ingen har väl missat att vi drar igång den med tyngdlyftning! Redan nu på söndag är det tyngdlyftningsseminarium mellan 10-15 med Simon och Dennis och det finns platser kvar. Anmälan via mikaela@crossfitsolid. 300 pix och ett bra intro för dig som vill vara med i klubbmästerskapet i Tyngdlyftning den 1 oktober!

Ny personal och gammal personal med nya roller!
Amanda Bodén har under hösten påbörjat sin nya tjänst på Solid där hon, förutom att hålla klass och bemanna en del kvällar, kommer att jobba nära Mikaela med pt-verksamheten och våra företagsklasser. Vi vill även igen passa på att hälsa vår nya pt John välkommen. Vi har presenterat honom tidigare med det är värt att göra igen:

John har ett brinnande intresse för glass och träning med en tävlingsbakgrund inom både CrossFit och tyngdlyftning. Han har en kandidatexamen i Sport Sience. Han hjälper dig  gärna med att täppa till  luckor i ditt CrossFitutövande, förbättra din lyftning och din kondition. Kontakta John direkt för att boka tid: john@crossfitsolid.se

PT kampanjen fortsätter ett tag till. Passa på att prova på vad våra fantastiska coacher kan göra för att öka din träningsglädje och dina resultat. Priset på 1299:- för 3 ggr är en superdeal!
Kontakta amanda.boden@crossfitsolid.se

Seniorerna och teensen är igång och det finns fåtalet platser kvar i båda grupperna. Hör av er till mikaela@crossfitsolid för att boka in provträning eller anmäl dig direkt. Ta med en kompis, tipsa. Vi är stolta på Solid över att ha en bred verksamhet för många olika åldrar. Vi vill vara en plats för alla, inte bara elitmotionärer och har verkligen en salig blandning av männsikor på Solid. Tack fantastiska medlemmar av alla sorter för förtroendet!

LYFTA TUNGT
På söndag roddar @dennis_n_o_nordin och @simon_mantyla workshop i tyngdlyft med fokus på tävling.
Är du intresserad av hur en tyngdlyftningstävling går till?
Vill du kanske nån gång testa att tävla?
Kanske i vårat eget KM 1 okt?
Missa då inte denna chans!

Kl 10-15, 10/9, 300kr
Anmälan till info@crossfitsolid.se

tävlingsgrupp
 Vill du ta din CrossFit till nästa nivå och representera Solid på tävlingar? Simon håller i tävlingsgruppens träningar och under hösten har gruppen tränar på måndagar 19:30, torsdagar 14:00 (egen träning) och lördagar 9:30. Utöver det planeras ibland extraträningar och sammankomster.

För att få reda på vad som krävs för deltagande kontakta Simon på mail: simon.mantyla@gmail.com