Crossfit Solid

Crossfit Solid

Crossfit Solid grundades 2010 av vännerna och artistkollegorna Rennie Mirro, Joachim Bergström och Karl Dyall.

Tillsammans med våra medlemmar har vi skapat en unik, härlig och kamratlig atmosfär som vi idag är mycket stolta över. Många kallar boxen eller träningshallen, ”sitt andra hem”.

Vår ambition är att uppmuntra alla att kunna ”göra det vanliga, ovanligt bra”. Vi vill träna på det som vi är byggda för: att lyfta, dra, skjuta, kasta, hoppa, springa och klättra.

Vi komponerar nya pass för varje dag med hjälp av dessa komponenter och utnyttjar på så vis kroppens fantastiska förmåga att anpassa sig. Träning som funkar, helt enkelt!

Till vår hjälp, har vi några av Sveriges mest inspirerade och kompetenta instruktörer som alla hjälper till för att göra passen extra värdefulla.


foto: Johan Rheborg
  • Instruktörer

Husregler

1.   Work hard and be nice to people. 

2.   Work safe and take care of each other. 

Om en tränare, god vän eller annan medlem rekommenderar att du tar av lite vikt från stången när du kör marklyft, tipsar i all välmening om att du står på tårna när du knäböjer, lyssna för de har antagligen rätt. Tänk dig för innan du ger råd, vissa grejer måste justeras mitt i en wod, vissa grejer måste vänta tills efteråt.

3.   Work hard and take care of our stuff.

 Vi har svinbra grejer. Njut av dom, men försök att inte ge dom mer bank än nödvändigt. Om någonting ändå går sönder säg till en tränare direkt. Trasig utrustning är farlig utrustning.

4.   Clean hard and clean up

 Ta den tid du behöver för att sänka pulsen. Ställ sedan tilllbaka vikterna och svabba bort ditt talk efter dig.

5.   Enjoy hangin out with each other

 Var stolt över dina prestationer och mål. Och kom ihåg att de är just dina. Vissa vill vinna games, all heder åt dem, vissa vill kunna flytta soffor med polare, lika mycket heder åt dem och allt däremellan. Och det är helt okej att prata om annat än CrossFit ibland.