Solid för företag

Toppa ditt team tillsammans med Crossfit Solid
Bli starkare uthålligare och mer fokuserad på jobbet.

Skärmavbild 2016-03-08 kl. 21.55.37

Har du medarbetare som har trötta ryggar och spända axlar?
Vill ni också orka bära matkassarna efter fredagshandlingen?

 Vi på Solid erbjuder ditt företag träning som du får glädje av i vardagen.Som gör dig stark och uthållig. Crossfit är att träna tillsammans. Genom den fantastisk gruppdynamik som skapas kommer ni skapa energi och glädje – och må bättre. Tillsammans jobbar vi för friskare och gladare kroppar. Man behöver varken vara bra tränad eller ha några förkunskaper. Alla övningar vi använder oss av går att anpassa till varje persons nuvarande fysiska förmåga.

Välj på följande alternativ

1. Prova – på – pass
Samla dina medarbetare och kör ett prova – på – pass. Ni skapar teamkänslan. Vi hjälper er med tekniken och lovar att se till att ni lämnar oss med ett leende och begynnande träningsvärk. Vi hoppas att ni snart vill komma tillbaka!
Pris : 2 900:-

2. Fem  klasser – We will try
Medarbetarna får tillsammans pröva på olika moment som alla ingår i Crossfit. Ni får lära er tekniken för lyft och gymnastik. Hitta nya sätt att förbättra kondition och uthållighet med genom rodd och andra pulshöjande äventyr. Vi kommer också köra WOD – work out of the day.
Pris: 12 500 :-

3. Tio klasser – Try a little bit more
Efter att ha lärt oss lite olika grunder inom Crossfit som tekniken för lyft och en del gymnastiska moment, jobbar vi vidare och lär oss mer. Av allt. Konditionen förbättrar vi på genom både rodd och hopprep. Självklart kör vi WOD – work out of the day.
Pris : 23 000:-

4. Klippkortet – företag
Är ni inte så många på företaget? Har ni provat företagsklasser och några blev bitna och ville fortsätta? Nu kan ni som företag köpa klippkort som står i företagsnamn , men vilken medarbetar som helst får använda det.
Pris : 2 000:- för 10 klipp

5. Kom till oss
Vill ni att vi kommer till er? Det gör vi! Har ni tillgång till träningslokal kör vi där. Annars är vi utomhus.
Vi anpassar övningar efter möjligheterna. Hör av er och berätta så kommer vi med förslag.

Kontakt
Mikaela Dyall
mikaela@crossfitsolid.se